We help you get ahead in your life through a holistic approach involving your past, present and future.

Resolve hidden self-sabotage coming from early relationship bonds, plan your goals, and learn new habits. We help you to resolve emotions which hold you back, and to find your own identity and integrity.

We train coaches interested in resolving both causes of problems and their consequences.

Our work includes family constellations based on Hawaiian traditional approach to family health; inner child work; solving inner conflicts and hidden emotional patterns; exploring your life timelines; working with inter-generational heritage and ancestral trauma; working with symbolic images and dreams; and creating new supportive self-image and habits.

We helped thousands of people become stronger and happier, and to find their purpose.

Emocionet tuaja pasqyrojnë marrëdhëniet tuaja
Marrëdhëniet tuaja ekspozojnë pjekurinë tuaj
Pjekuria juaj përcakton jetën tuaj
Dhe mund ta ndryshoni!

FREE PDF workbook: "Turn Your Anger Into Energy!"
No spam, no email required, no strings attached – just share it if you like it!

Whatfarë po thonë disa nga klientët tanë:

Ju përqendruat në vlerat, qëllimet tona dhe në ato që na emocionojnë. ... puna juaj u bë një hap i rëndësishëm në udhëtimin tonë të jetës. Ju nuk u përpoqët të na bëni gjëra ... na ndihmuat të zgjidhnim opsionet tona. Ne kënaqëm duke punuar me ju.
- Sidnei -

My wife bought me your ISC counseling as a present.
Unë kam qenë cinik dhe i kujdesshëm, por është e MIRA!
- Essex -

Disa nga artikujt tonë

Trajnim ndërkombëtar

Stërvitja Online, Këshillimi dhe Terapia e Shpirtrave Dëshironi të mësoni stërvitje të sistemeve? Po për mësimin e përshpejtuar dhe modelimin e ekspertëve? A jeni i interesuar të mësoni terapi sistemike ose trainim trainer? Trainim privat dhe profesional Lexo më shumë...

Fundi i vetë-Sabotimit

Udhëzime që janë E DREJTA për Ju Jeta Online Trainimi, Këshillimi dhe Punimi i Shpirtrave Marrëdhëniet më të mira Referimet e Klientit Ne i ndihmojmë njerëzit të përmirësojnë marrëdhëniet, zhvillimin e tyre personal dhe profesional dhe cilësinë e jetës së tyre. Na thuaj Lexo më shumë...

Farë është trainimi sistemik?

Plagjiatura është vjedhje © Martyn Carruthers 1996, 2008 Transformimi është gjithnjë i disponueshëm për njerëzit përgjegjës që dëshirojnë të ndryshojnë jetën e tyre. Një hap kryesor në transformimin e vazhdueshëm është një përvojë e qëndrueshme e integrimit. Kjo ndihmon Lexo më shumë...

Ndihmë ONLINE

Ne i ndihmojmë njerëzit në rimëkëmbjen e tyre.


Ne i ndihmojmë njerëzit të menaxhojnë emocione të vështira dhe të zgjidhin problemet e marrëdhënieve.

Kontaktoni me ne për të bërë zgjedhje më të mira!