We help you get ahead in your life through a holistic approach involving your past, present and future.

Resolve hidden self-sabotage coming from early relationship bonds, plan your goals, and learn new habits. We help you to resolve emotions which hold you back, and to find your own identity and integrity.

We train coaches interested in resolving both causes of problems and their consequences.

Our work includes family constellations based on Hawaiian traditional approach to family health; inner child work; solving inner conflicts and hidden emotional patterns; exploring your life timelines; working with inter-generational heritage and ancestral trauma; working with symbolic images and dreams; and creating new supportive self-image and habits.

We helped thousands of people become stronger and happier, and to find their purpose.

Вашите емоции ги одразуваат вашите односи
Вашите врски ја изложуваат вашата зрелост
Вашата зрелост го одредува вашиот живот
И можете да го промените!

FREE PDF workbook: "Turn Your Anger Into Energy!"
No spam, no email required, no strings attached – just share it if you like it!

Она што го велат некои од нашите клиенти:

Вие се фокусиравте на нашите вредности, цели и на она што нè возбудува. ... твојата работа стана важен чекор за нашето животно патување. Не пробавте да ни ги правите работите ... вие ни помогнавте да ги избереме нашите опции. Уживавме да работиме со вас.
- Сиднеј -

My wife bought me your ISC counseling as a present.
Бев циничен и претпазлив, но тоа е голема!
- Есекс -

Некои од нашите написи

Меѓународна обука

Интернет тренинг, советување и духовна терапија Дали сакате да научите системски тренинг? Како за забрзано учење и експертско моделирање? Дали сте заинтересирани за учење системска терапија или тренинг за тренери? Приватни тренери и професионални Прочитај повеќе…

Крај на само-саботирање

Упатство што е ПРАВО за вас Интернет тренинг за живот, советување и терапија со духови Подобри врски Упатувања за клиенти Ние им помагаме на луѓето да ги подобрат своите односи, нивниот личен и професионален развој и нивниот квалитет на живот. Кажи НИ Прочитај повеќе…

Што е системско тренирање?

Плагијатизмот е кражба © Martyn Carruthers 1996, 2008 Трансформацијата е секогаш достапна за одговорните луѓе кои сакаат да ги променат своите животи. Клучен чекор во тековната трансформација е стабилното искуство на интеграција. Ова помага Прочитај повеќе…

ВЕLНО ПОМОШ

Ние им помагаме на луѓето во нивното закрепнување.


Ние им помагаме на луѓето да управуваат со тешки емоции и да ги решат проблемите со врските.

Контактирајте нè за да направите подобри избори!