Your emotions reflect your relationships
Your relationships expose your maturity
Your maturity determines your life
And you can change it!

Mendova se ishit thjesht një terapist tjetër & #8211; por nuk ishe vetëm.

Not even.

Not only.

Some of our Team

Do you, your family or friends suffer from your bad habits and painful memories ... but you don't get help?
Our Systemic Psychology solves
Magda

Magda

Inner child work

Richard Diehl

Richard Diehl

Naturopathy &
Health

Kelly Lynn

Kelly Lynn

Projection

Beverleigh

Beverleigh

Diabetes & Health

What some of our clients are saying:

You focused on our values, goals and on what excites us. ... your work became an important step on our life journey. You didn't try to do things to us ... you helped us choose our options. We enjoyed working with you.
- Sydney -

My wife bought me your Soulwork counseling as a present.
I was cynical and cautious, but it's GREAT!
- Essex -

Some of our articles

Trajnim ndërkombëtar

Stërvitja Online, Këshillimi dhe Terapia e Shpirtrave Dëshironi të mësoni stërvitje të sistemeve? Po për mësimin e përshpejtuar dhe modelimin e ekspertëve? A jeni i interesuar të mësoni terapi sistemike ose trainim trainer? Trainim privat dhe profesional Lexo më shumë...

Fundi i vetë-Sabotimit

Guidance that is RIGHT for You Online Life Coaching, Counseling & Soulwork Therapy Better Relationships Client Referrals We help people improve their relationships, their personal and professional development and their quality of life. Tell us Lexo më shumë...

Farë është trainimi sistemik?

Plagjiatura është vjedhje © Martyn Carruthers 1996, 2008 Transformimi është gjithnjë i disponueshëm për njerëzit përgjegjës që dëshirojnë të ndryshojnë jetën e tyre. Një hap kryesor në transformimin e vazhdueshëm është një përvojë e qëndrueshme e integrimit. Kjo ndihmon Lexo më shumë...

ONLINE HELP

Ne i ndihmojmë njerëzit në rimëkëmbjen e tyre.


Ne i ndihmojmë njerëzit të menaxhojnë emocione të vështira dhe të zgjidhin problemet e marrëdhënieve.

Contact us to make better choices!